Amner Road 

DSC_0133.jpg
  • Breath new life into this a potentially lovely kitchen/dining space.

  • Remodel the ground floor, including a side return extension and utility room.

  • Create a seemingly seamless transition from kitchen to garden.

  • Modernise all utilities and decorate to a high standard.

DSC_0113.jpg

Our highly skilled workman and designers worked tirelessly to create a reality for our client’s vision. Choosing a colour scheme which represented the sleek finish but also kept the room bright was essential. Pairing the right colours, features and layout whilst optimizing the space were imperative. Using the rooms set features like the skylights helped provide a strong foundation for how the kitchen would be presented. we chose to go with an Aegean Blue wood for the main fixings and mix of metal and natural wood for the seats and table. This reflected that modern finish, keeping the surface of the island white emphasized the natural light, as well as made the space feel bigger, which in turn highlighted the garden.  The flooring throughout, were single boards, placed in conjunction with the way the light came in, which also pointed out the finishings.

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

DSC_0113.jpg
3.jpeg
DSC_0149.jpg